2005/2006 évad

2006. május 13-án nagy sikerrel mutattuk be A kölcsönkért kastély című előadásunkat. A premiert a szerzők is megtisztelték jelenlétükkel. A bemutató után együtt ünnepelt a társulat, amikor két díjat is kiosztottunk. Kiss Zoltán a próbafolyamat alatt nyújtott kimagasló, fegyelmezett munkájáért kapta a Premierkosár Díjat.  Darvasi Cecília pedig különdíjban részesült a próbákon tanúsított sokoldalú, kimagasló teljesítményéért.

Gratulálunk a díjazottaknak és az előadás alkotóinak!

A Nagyvizit című előadásunkról 2006. május 23-án a Duna Televízió felvételt készít. A tragikomédiát a KUSZA-ban játsszuk 15 órai kezdettel.

Az Énekes madár c. előadásunkat 2005. november 4-én mutattuk be a KUSZA-ban.

2005. október 15-én tartotta színházunk  Dale Wasserman Kakukkfészek  c. drámájának bemutatóját a  Dél-budai Kulturális és Szabadidőközpontban (KUSZA). Az előadást  Bujtor István  rendezte, aki az Indián főnök szerepét is játssza a darabban. A közönség szűnni nem akaró tapssal köszöntötte a művészeket az előadás végén. Gratulálunk az alkotóknak!

2005. augusztus 16-án  tartottuk ünnepi évadnyitónkat a Hárosi Yacht Klubban. Ekkor került sor az évad értékelésére, és színészeink díjazására. 7 díjat osztottunk ki. Munkájának elismeréseként díjat kapott:  Benkő Péter színművész, Félix Györgyi zenei vezető, Medgyesi Ani öltöztető, Mikó István színművész, Pásztor Erzsi színművésznő, Sajgál Erika színművésznő, Tóth Judit színművésznő.  Ez az esemény egyben évadzáró is volt, mivel egész nyáron játszottunk, és augusztus 13-án volt az utolsó előadásunk. A nyár folyamán bejártuk az egész országot előadásainkkal, voltunk Makón, Tihanyban, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Kőszegen, Sopronban, Bicskén stb. Mindenhol nagy szeretettel fogadott minket a közönség. Elmondhatjuk, hogy sikeres évadot zártunk, hiszen a nagyszínházi, gyermek és pódium előadásokkal együtt  306  alkalommal szórakoztattuk a közönséget. Ebből a nagyszínházi előadások száma  206.